Conditions of participation

Betingelser for deltagelse

 
 

1. Tilmelding

Hvert medlem må kun registrere sig én gang. Norstat tjekker informationerne og forbeholder sig retten til at fjerne et medlem fra panelet med øjeblikkelig virkning, såfremt det er tydeligt at personen på baggrund af deres registrerede data er en duplikat af et eksisterende medlem eller har angivet falske informationer.

2. Medlemskab

Man kan kun blive medlem af panelet ved at blive inviteret. Invitationer til medlemskab er underlagt en tilfældig udvælgelsesproces specifik for markedsanalyse. Alle der er bosiddende i Danmark og er 14 år eller derover kan blive medlem af panelet. Medlemskabet er gratis og uforpligtende, og kan til enhver tid afbrydes. Alle personlige data vil blive slettet ved udmeldelse af panelet, og optjente point vil blive slettet. Medlemmer der ikke har besvaret en undersøgelse indenfor de sidste 6 måneder, vil blive udmeldt automatisk. Vi vil dog i visse tilfælde kontakte personer via e-mail eller telefonisk inden de slettes fra panelet, med forespørgsel om man ønsker at fortsætte sit medlemskab.

3. Undersøgelser

Du bliver inviteret til at deltage i online undersøgelser via email. Denne email vil bl.a. også indeholde information om hvor lang tid undersøgelsen vil tage og hvor mange point du vil modtage for besvarelsen.

Du er ikke forpligtet til at deltage i undersøgelserne. Medlemmer forpligter sig til at svare på spørgsmålene efter bedste evne og uden indflydelse fra andre. Norstat har ret til at udmelde deltagere i panelet der angiver falske oplysninger. 
Norstat har rettighed til spørgsmål og materialet der forevises respondenterne. Enhver kopiering eller anden brug af materiale som fx billeder, diagrammer, lyde, formuleringer uanset format, er ikke tilladt uden Norstats skriftlige samtykke.

4. Belønning

Panelister modtager point som betaling for deltagelse i undersøgelserne. 1 point har en værdi af 1 krone. Dog er der på visse former for gavekort et administrationsgebyr. Antallet af point afhænger bl.a. af undersøgelsens længde. Norstat belønner kun med point for gennemførte undersøgelser, dvs. at afsluttes en undersøgelse før tid gives der ingen point, da ufuldstændige besvarelser ikke kan bruges. Bliver man ekskluderet fra undersøgelsen, f.eks. fordi man er udenfor målgruppen, vil man modtage 1 point.

Når der er samlet et vist antal point, kan man gå ind på vores panelshop og bruge dem til f.eks.:
Lotteri = 10 point
SF film leje af 1 film = 30 point
Velgørenhed på 100 kroner = 100 point
Et gavekort på 100 kroner fra sendentanke.dk = 100 point
Et supergavekort på 200 kroner = 220 point

Hvis du afmelder dig som panelist, er det vigtigt at du benytter dine evt. opsparede point først. Ellers går de tabt.

Norstat forbeholder sig ret til, uden forudgående varsel, at slette en panelist såfremt undersøgelserne ikke bliver taget alvorligt.

For en god ordens skyld, gøres der opmærksom på at optjente point er skattepligtig B-indkomst, som det påhviler den enkelte panelist at oplyse overfor Skat.